team building christmas ideas

Vánoční nápady na teambuilding

Publikováno 28. 11. 2016 autorem Mark Davenport

Hledáte nápady na slavnostní teambuildingové akce? Společnost Catalyst Global nabízí širokou paletu teambuildingových aktivit, které strhnou vaše zaměstnance a dobře je pobaví.

Flat Out Sleigh Ride

Hledáte inteligentní, inovativní a dokonale interaktivní teambuildingovou akci na letošní vánoční večírek? Flat Out Sleigh Ride je slavnostní program plný zábavy, který z vašeho týmu dostane maximum.

Každý tým společnou prací promění „placatou“ hromádku kartonu v důmyslně konstruované sáňky tažené lidskými soby. Potom na sáně nasadí vlastnoručně vyrobeného Santu a vyrazí na závod, v němž jde o to získat co nejlepší kostým.

Teambuildingové aktivity s vánoční tématikou

Společnost Catalyst nabízí celou řadu dalších kreativních řešení, které se výborně hodí na vánoční večírek, a jiných slavnostních akcí. Přinášíme několik nápadů na váš příští firemní vánoční večírek.

Essence of Excellence

Dopřejte si úroveň s programem Essence of Excellence, při kterém si procvičíte čich a vytvoříte v týmech svoje vlastní vůně pro váš domov.

Boomtime

Zažeňte po večeři ospalost s programem Boomtime; strhující, bouřlivá a hravá akce s interaktivní obrazovkou, která dostane každého do rytmu a vykouzlí mu na tváři úsměv.

Whiskey Wisdom

Nechte se zlehka pobavit a otestujte logické myšlení týmů s programem Whiskey Wisdom, zbrusu novým číslem, které vás poučí a nastartuje konverzaci.

Obraťte se na Catalyst Teambuilding zjistěte více o těchto i dalších vzrušujících vánočních programech, které podpoří sounáležitost mezi vašimi lidmi a ještě vás pobaví.

Mark Davenport

Vedoucí oddělení podnikového rozvoje

Identifikace nových perspektivních partnerů a zařízení jejich zapojení do sítě Catalyst Global

Všechny články

Recommended Reading