Nová teambuildingová aktivita pro Miss World China 2012

Publikováno 12. 9. 2012 autorem Mark Davenport

Společnost Acewood, náš partner v Pekingu, v nedávné době uspořádala tréninkový program pro 40 čínských účastnic soutěže Miss World. Na společnost Catalyst Global připadl záviděníhodný úkol zajistit integrovanou teambuildingovou aktivitu.

Při přípravách čínského průvodu jsme uspořádali finální zkoušku našeho nového programu Essence of Excellence. Příležitost uspořádat teambuildingovou akci pro nadcházející Miss World byla pro tento nový produkt skvělým odrazovým můstkem.

Na akci přiletěl i Mark Davenport, ředitel společnosti Catalyst Global, a program se mezi účastníky setkal s nesmírně vřelým přijetím. Dívky se rozdělily do 6 týmů a mohly si v praxi vyzkoušet, jak se vyrábí parfém podle vlastního vkusu. Po krátkém úvodu do problematicky výroby parfémů zadal Mark každému týmu úkol vytvořit a umíchat individuální vůni vhodnou pro určitý cílový trh. Porota soutěže Miss World pak nehodnotila jen týmovou spolupráci, ale také to, do jaké míry se týmům podařilo porozumět svým zákazníkům a vytvořit pro ně vůni dokonalého složení.

„Kvalita vůní, které soutěžící vyrobily, na mě udělala hluboký dojem; výsledek byl tak skvělý, že si všechny účastnice odnesly domů vzorek. Necháme-li stranou Miss World, důležité je, že program Essence of Excellence není jen pro dívky z velkého světa. Různou kombinací unikátních ingrediencí v našich soupravách mohou účastníci vyrobit parfém pro muže nebo ženy nebo i univerzální vůni.

Vytváření vůně je nesmírně zajímavý a interaktivní proces, který mohu rozhodně doporučit i mužskému publiku. Při všech testovacích hrách jsme se setkali u mužů s ohromnou podporou.

A pokud jde o propojení této hry se sdělením pro společnou práci, můžete si všimnout, že právě tato aktivita skutečně podporuje lidi, aby si budovali emocionální vazbu na zákazníky. Jen málo teambuildingových programů se zabývá touto oblastí.“
Takto Mark Davenport poodhaluje tajemství programu Essence of Excellence

Ať už potřebujete strhující konferenční program, aktivitu pro nácvik jednání se zákazníky nebo třeba unikátně pojatý večerní program, nabízejí vám naši regionální partneři právě program Essence of Excellence. Vánoce se blíží a Essence of Excellence může být právě tou kouzelnou ingrediencí vašeho vánočního večírku.

Všechny případové studie