Večeře, skvělý čas pro team-building

Publikováno 28. 10. 2023 autorem Johnny Machiels

Je čas na každoroční team-buildingový den. Tady je rada pro výběr té nejvhodnější aktivity ze široké palety možností.

Co to bude? Hra GPS pro orientační běh přes město? Sportovní tábor pro více týmů? Nebo jen hry na pláži? Je čas na každoroční team-buildingový den. A vy si musíte vybrat aktivitu z obrovského rozsahu možností. Co je pro vaše zaměstnance nejvhodnější? Co se bude každému líbit? Vyzkoušejte večeři! Koneckonců, večeře jsou vždy populární. Máte všechno a všechny pod jednou střechou. Každý má čas mluvit a vytvářet si pouta. A upřímně řečeno, každý musí stejně jíst. Ale večeře přináší mnohem víc, než jen uspokojený apetít.

Dokonalé přiblížení

Po náročném dni plném setkání a projektů není nic lepšího než relaxovat a nechat své myšlenky na práci od nás odejít. Tímto způsobem se plně nabijete a připravíte se k ponoření do nového pracovního dne. A večeře je ideální event pro pomoc při relaxaci a dobíjení. Nejen, že si všichni vychutnávají dobré jídlo, ale přinášíte i zábavu. Naše vražedná tajemná hra - podobná světově proslulé hře Cluedo - dělá z večeře perfektní team-buildingovou aktivitu.

Báječný večer pro každého

Někteří lidé mají rádi řešení matematických rovnic, někteří nemají nic radši než testování organizačních schopností a jiní jsou dobří při řešení mystických hádanek ... Všechny tyto dovednosti jsou potřebné při náročných večeřích, eventech, které pro vás zabezpečíme. Také si všimnete, že neexistují žádné fyzické výzvy: každý, kdo je méně než nadšený ze sportu a akce, si bude nadále moci po celý večer užívat. Díky širokému spektru různých typů her je vždy jedna, která bez problémů odpovídá zájmům vaší společnosti a vašich zaměstnanců. Jediným problémem, který budete mít, je nalezení zaměstnance, který si tuto aktivitu neužije!

Přizpůsobeny vašim potřebám a přáním

Řada našich her může být zcela personalizovaná. Podívejte se na Push It! Jedná se o hru, ve které vaši účastníci používají iPad k zodpovězení otázek a dokončení různých úkolů. Přizpůsobíme ji vaší firmě a vašim zaměstnancům, abychom vytvořili zábavný večer plný smíchu. Vaši zaměstnanci budou zpochybňovat, jak se Frank znovu dopustil chyby ve čtvrtletních číslech nebo vyřeší záhadu toho, kdo praštil do auta na parkovišti. Můžete dokonce zvolit propojení hry se schůzkou nebo projektem. Jen zkontrolujte, zda každý bude schopen všemu porozumět.

Není potřebný žádný čas

Nic není tak nepředvidatelné jako den v práci. Tam se často uskutečňují schůzky, které se protáhnou. A jak často zjistíte, že vaše projekty budou potřebovat více času, než bylo původně plánováno? Je možné, že v den vaší večeře se koná schůzka, která probíhá až do konce dne. Naštěstí se o to vůbec nebudete muset bát. Pokud přijedete o hodinu později na večerní event? Všechno začne, až budete připraveni. Ztracený čas je snadno kompenzován dodatečným časem, který naplánujeme mezi jednotlivými hrami.

Každý vidí jinou stránku lidí, s nimiž pracuje

Přinejmenším takto to často funguje v době, kdy se skutečně seznámíte se svými kolegy mimo pracoviště. HR manažer se najednou stane skvělým člověkem a možná se Jan z financí ukáže jako správný člověk na zodpovídání otázek týkajících se showbizu. Eventová večeře je ideální pro poznání vašich kolegů jiným způsobem. A to není dobré pouze pro atmosféru v práci: získáváte k sobě navzájem také úctu. A kdo ví? Opravdové přátelství by se mohlo objevit také mezi kolegy, kteří o sobě dříve nevěděli téměř nic.


Johnny Machiels

Generální partner v Event Masters

Manažer eventů s 18 lety zkušeností ve vytváření eventů

Všechny články

Recommended Reading