the unifying power of music

Crescendo: elegantně, stylově, včas a podle rozpočtu

Publikováno 13. 5. 2018 autorem Guy Baker

Po zkušenosti s úžasným úspěchem programu Orchestrate jsme připravili další teambuildingovou aktivitu na téma klasické hudby určenou pro nabité konferenční programy: Crescendo!

Náš program Crescendo promění váš tým ve skutečný smyčcový orchestr a nepotrvá to ani hodinu. Skutečně, je to možné!

Pod vedením dvou odborných učitelů se vaši lidé seznámí s hrou na housle a violu a naučí se zahrát skladbu, kterou jsme vytvořili speciálně pro tento teambuildingový program. Vaši lidé nemusí o hře na hudební nástroje vůbec nic vědět – a přesto se za hodinu sejdou na pódiu a (s nahraným doprovodem) zahrají krásnou skladbu. Úspěch je zaručen!

Kde jsme na ten nápad přišli?

V roce 2006 jsme představili svůj první teambuildingový program na téma klasické hudby s názvem Orchestrate. Od té doby na tuto výzvu přistoupila celá řada významných zákazníků. Byl to pro nás celosvětový úspěch a program je mezi klienty stále oblíbený.
Během let jsme si uvědomili, že je celá řada zákazníků, kteří chtějí tento program uspořádat, ale nemají čas nebo prostředky na to, aby jej do svého programu začlenili v úplné podobě. Proto jsme vytvořili program Crescendo. Crescendo je finančně dostupná alternativa, kterou lze snadno zapracovat do nabitého programu konference. Stačí na něj také jediná místnost, takže není nutno objednávat velké rozdělitelné prostory.
Ředitel společnosti Catalyst Global Mark Davenport vysvětluje, jak vznikl program Crescendo

Společnost Catalyst tak nyní nabízí dva teambuildingové programy na téma klasické hudby s použitím kvalitních hudebních nástrojů. Výsledek je zaručen! Více o těchto krásných a unikátních teambuildingových programech zjistíte na následujících odkazech:

Crescendo Orchestrate!

Guy Baker

Zakládající ředitel Catalyst Global

Guy si představil tvorbu a vývoj team-buildingových konceptů, a pak se rozhodl přesvědčit svět o jejich benefitech.

Všechny články

Recommended Reading