knowing me knowing you work styles

Prolamování ledů a energizéry

Publikováno 14. 1. 2019 autorem Mark Davenport

Spojování lidí z různých kanceláří? Uspořádání velké multi-firemní konference? Když jsou lidé spolu, může být obtížné povzbudit obecné socializování se nebo poskytnout příležitosti k vytváření nových sítí, zvláště pokud jsou to cizí lidé nebo členové týmu, kteří spolu úzce nespolupracují. Prolamovače ledů poskytují účastníkům mnohem příjemnější vzájemné představení, a to aniž by byli v centru pozornosti, nebo aby museli stát před celou skupinou. Navíc je použití našich her-energizérů uprostřed dlouhé konference excelentním způsobem, jak osvěžit delegáty.

Prolomte nepříjemné otevírání eventu a mezilidské bariéry s našimi fantastickými hrami. Perfektní odůvodnění toho, aby se účastníci mohli přesouvat a mluvit spolu, a to vše při uvádění zábavné přestávky či začátku vašeho obchodního eventu.

networking

Co jsou to prolamovače ledů a energizéry?

Nejlepší způsob, jak shrnout prolamovač ledů nebo energizér je krátké, gamifikované cvičení pro vytváření sítí, které povzbuzuje jednotlivce v tom, aby spolu mluvili a zjistili něco více o silných a slabých stránkách toho druhého. Face to Face je přímý prolamovač ledů v komunikaci, díky kterému se členové týmu dozví o svých sdílených zájmech, formují silné osobní vazby a poznávají jeden druhého v uvolněnějším prostředí.

S naším energizérem Mexican Railway týmy proti sobě soupeří a snaží se jako první vybudovat své koleje. Je to více fyzická aktivita než Face to Face a nechává méně prostoru pro vytváření sítí. Soustředí se raději na kvalitní týmovou práci a zlepšování týmové dynamiky.

energisers and icebreakers

Proč používat prolamovače ledů a energizéry?

Dokonce i ti největší sociální extroverti vyžadují postrčení, aby se na konferenci nebo obchodním setkání projevili, a to zejména s lidmi, se kterými se příliš neznají, nebo při větším počtu účastníků. Což je pochopitelné, protože většina lidí potřebuje výmluvu, aby vyšla ze své ulity a začala mluvit a poznávat se se všemi kolem sebe. Jakmile se však účastníci projeví, je mnohem jednodušší komunikovat s lidmi kolem, což okamžitě zlepší atmosféru - ale začátek může být složitý.

Team-buildingové prolamovače ledů jsou vynikající při vyvádění lidí z jejich komfortní zóny na zábavné, motivující cesty a poskytují lidem záminku pro rozhovor a poznávání lidí, se kterými byli spojeni. Dobré cvičení na prolamování ledů může okamžitě uvolnit celou místnost a přimět účastníky, aby se cítili pohodlněji sami se sebou, ale i při přístupu k neznámým lidem.

Energizéry, jak naznačuje název, jsou právě to. Jsou navrženy tak, aby znovu energizovaly publikum, které bylo nějaký čas přítomné na schůzi, konferenci nebo v rozhovoru, a pomohly osvěžit skupinu, která se může cítit trochu unavená nebo má dost povídání. Je to skvělý způsob, jak vyčistit účastníkům mysl a pomoci jim připravit se na odpoledne nebo druhou polovinu schůze nebo konference.

Energizéry i prolamovače ledů mohou být fantastickým způsobem, jak motivovat účastníky a inspirovat je k inovativnímu přemýšlení, vylepšování nápadů členů svého týmu a zkoumání způsobů myšlení, na které by možná sami nepřišli. Perfektní pro před-brainstorming nebo před týmovou diskusí.

ice breakers

Proč si najmout Catalyst Team Building pro vaše prolamovače ledů a energizéry?

Když jste ředitel eventu, zda máte skupinu 20 nebo 200 návštěvníků, organizace team-buildingového eventu může být náročná. Toto platí obzvláště tehdy, když je potřeba zařídit další věci jako jídlo, nápoje a komfort účastníků; aktivity jako prolamovače ledů a energizéry mohou často být až na druhé koleji.

Když si najmete Catalyst Team-Building, aby zařídil vaše eventy či aktivity, nejen, že získáte tým plně vyškolených a vzdělaných expertů na team-building, se kterými budete moci prodiskutovat své potřeby a požadavky. Každý náš team leader povede vaše účastníky celým procesem a poskytne vám tak více času na zvládnutí drobných detailů a získáte i pět minut pro sebe.

Náš přátelský tým dělá všechno možné, aby poskytl zábavné a motivující prolamovače ledů a energizéry, z nichž vaši účastníci profitují. Zároveň jim poskytují nezapomenutelné chvíle, o kterých si budou povídat na nadcházejících konferencích.

Podívejte se na náš výběr prolamovačů ledů a energizérů.

Spojte se s námi ještě dnes a získejte aktivitu, která doplní váš hlavní event.

Požádat o nabídku


Mark Davenport

Vedoucí oddělení podnikového rozvoje

Identifikace nových perspektivních partnerů a zařízení jejich zapojení do sítě Catalyst Global

Všechny články

Recommended Reading